Retouren & Ruilen


Retouren & Ruilen

Bij ons DC zilver juwelier kunt u uw aankoop altijd terugsturen. Bevalt een artikel niet dan kunt u binnen 7 dagen dit artikel terugsturen (nadat u het retourfurmulier heeft ingevuld zie hieronder)  u krijgt dan het aankoopbedrag terug., de retour verzendkosten zijn echter voor uw rekening. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is.  Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

 

 

Retourformulier

Voordat u de bestelling retourneert dient u een retourformulier aan te vragen, u kunt het formulier aanvragen via retouren. Dit formulier dient u in te vullen en bij te sluiten aan de artikelen die u retour wilt zenden. Wanneer dit niet gebeurt kunnen wij uw retouraanvraag niet in behandeling nemen. Het artikel kan alleen ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd en in de 'indien mogelijk' originele verpakking geretourneerd worden, vergezeld van het retourformulier en een kopie van de factuur.

Wij verpakken de bestelling uiterst zorgvuldig en verwachten dat u uw retourzending ook zorgvuldig verpakt. Wanneer wij het vermoeden hebben dat artikelen gedragen of in gebruik genomen zijn kunnen wij uw aanvraag weigeren.